 |
|
Formosa Spring ALI SHAN JIN XUAN "Finest Grade" Award Oolong |
|
Kód zboží:
| 215 |
|
|
|
|
Formosa Spring ALI SHAN JIN XUAN "Finest Grade" Award Oolong
Špičková třída tchajwanského jarního vysokohorského oolongu z kutlivaru Jin Xuan, z proslulého pohoří Ali (Ali Shan), oceněná známkou výběrové kvality v místní, významnější výstavní soutěži pořádáné organizací Mei Shan Farmer Association.
Jen lehce fermentovaný vysoce kvalitní zelenkavý list bez stonků, svinutý do pravidelných kuliček.
Nálev naprosto jedinečné, vynikající, plné a bohaté, přitom svěží, zelinkavé chuti se sladkou kořeněnou a lehce ovocnou složkou, s výtečnou dochutí.
Čaj rozvažujeme z originálního balení 2x300g.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. Tento čaj je také velmi vhodný pro přípravu způsobem khong fu.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
 Kód: 212 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 213 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Výtečná třída proslulého tchajwanského oolongu. Mírně až středně fermentovaný, vysoce kvalitní list svinutý do větších kuliček. Nálev nasládlé svěží chuti s kořeněnými tóny a dlouhou dochutí. |  Kód: 221 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z proslulého pohoří Ali (Ali Shan), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, poměrně plné, hladké, svěže zelinkavé, sladké chuti s lehce krémovými tóny. |  Kód: 223 | |
Špičková třída tchajwanského jarního vysokohorského oolongu z kutlivaru Chin Xin, oceněná známkou výběrové kvality. Nálev vynikající, plné a bohaté, přitom svěží, zelinkavé chuti se sladkou kořeněnou a lehce ovocnou složkou, s výtečnou dochutí. |
 Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z podzimní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. |  Kód: 237 | |
Kvalitní tchajwanský oolong zeleného typu vhodný pro každodenní popíjení, pojmenovaný podle kultivaru ze kterého se vyrábí. Nálev svěží, květově zelinkavé, příjemné chuti. |
-oolong-30g.jpg) Kód: 238 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev mimořádné, plné, komplexní, vyvážené, zelinkavě květové, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 480 | |
Špičkový tchajwanský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně v pohoří Mei (Mei Shan). Nálev vynikající, plné, velmi hladké, vyvážené, zelinkavé, nasládlé, jemně květové chuti s dlouhou dochutí. |
 Kód: 483 | |
Vynikající, prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. | -superior-oolong-50g.jpg) Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |
 Kód: 202 | |
Špičková třída tchajwanského zeleného čaje z oblasti San Xia (San Sia). Nálev mimořádné a vynikající, dobře vyvážené, pro zelené čaj nebývale plné, zelinkavé chuti. | |
|