(cz-bio-002).jpg) |
|
| Japan Kagoshima Satsuma SHINCHA (Asanoka)(CZ-BIO-002) |
CZ-BIO-002  |
| |
| Kód zboží:
| 463 |
|
| |
|
|
Japan Kagoshima Satsuma SHINCHA (Asanoka)(CZ-BIO-002)
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Satsuma v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Asanoka.
Vysoce kvalitní, delší, tmavě zelený list pevně svinutý do tenkých lesklých jehliček, sytě nasládlé vůně.
Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g.
Kultivar Asanoka patří k méně běžným mimo Japonsko a vznikl zkřížením japonského kultivaru Yabukita s čínskou varietou, registrován byl v roce 1996. |
| |
.jpg) Kód: 431 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění v 2. půli prosince 2025 Vynikající třída japonského listového zeleného čaje vysoké kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev vynikající, plné, lahodné, mírně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | .jpg) Kód: 437 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění v 2. půli prosince 2025 Vynikající třída zástupce japonského listového zeleného čaje z kultivaru Meiryoku. První jarní sklizeň (Shincha). Nálev vynikající, velice lahodné, příjemně lehce olejnaté, sladké, trávově svěží chuti bez svíravosti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění v 2. půli prosince 2025 Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | .jpg) Kód: 453 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Koyu. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce olejnatým nádechem. |
(cz-bio-002).jpg) Kód: 462 | |
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami Kyushu v prefektuře Kagoshima. Nálev vynikající, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, lehce olejnaté chuti. | (cz-bio-002).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Satsuma v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Asanoka. |
.jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | (cz-bio-002).jpg) Kód: 446 | |
Japonský zelený čaj vysoké kvality z oblasti Gokase z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, trávové, v dochuti lehce svíravé ořechové chuti. |
| |