| |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 332 | |
Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 333 | |
Řapíky vzniklé tříděním čajů Sencha a Gyokuro s velmi malým podílem zeleného listu aromatizované plody Yu Zu(Citrus junos). Nálev výtečné, svěží, plné, intenzivně citrusové vůně a chuti se zelinkavou složkou typickou pro japonské čaje. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 336 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění druhá půle července 2025 Výtečná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev lahodné, svěží, plné, vyvážené, lehce olejnaté, trávově zelinkavé chuti s příjemně lehce svíravým dozvukem. | .jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 453 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 454 | |
Kvalitní střední třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima. Nálev vynikající, velice lahodné, plné a komplexní výrzně trávové chuti. | .jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
 Kód: 208 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). Nálev, výtečné, vyvážené, ovocně nasládlé, tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. | .jpg) Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). |
|