-(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Miyazaki Gokase KAMAIRICHA EMERALD (Yabukita) (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 446 |
|
|
|
|
Japan Miyazaki Gokase KAMAIRICHA EMERALD (Yabukita) (CZ-BIO-004)
Japonský zelený čaj vysoké kvality z oblasti Gokase z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušením a svinováním v horké pánvi.
Tmavěji zelený, kvalitní, pevněji svinutý, přirozeně zkroucený list včetně zlomků a řapíků, nasládlé vůně.
Nálev plné, svěže zelinkavé, trávové, v dochuti lehce svíravé ořechové chuti, aroma japonských zelených čajů je u tohoto čaje potlačeno.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 430 | |
Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně ze stíněných plantáží. Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 453 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 454 | |
Kvalitní střední třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima. Nálev vynikající, velice lahodné, plné a komplexní výrzně trávové chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 466 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Sagara z kultivaru Saeakari. Nálev vynikající, květově nasládlé, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
.jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | (cz-bio-004).jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Numazu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
|