|  | 
.jpg)  Kód: 290 |  |  
 Slavná a dobrá třída tohoto tradičního zeleného čaje.  | .jpg)  Kód: 292 |  |  
 Vynikající, výběrová třída slavného tzv. perlového čaje - zhu ch z provincie Hunan. Lahodný nálev, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, vynikající chuti.  |   Kód: 293 |  |  
 Základní třída tohoto slavného druhu čaje překvapivě svěží chuti. Nálev velmi dobré, poměrně plné, květově nasládlé, příjemně lehce natrpklé, decentně zelinkavé chuti.  | .jpg)  Kód: 294 |  |  
 Dobrá třída slavného čaje Chun mee (tzv. Vzácné obočí) pojmenovaného podle tvaru zpracovaných listů. Nálev lehce nasládlé, poměrně plné, příjemně natrpklé, svěže bylinné chuti.  | 
  Kód: 296 |  |  
 Základní třída zeleného čaje Chun mee. Žlutozelený nálev lehce nasládlé, poměrně plné, lehce natrpklé, v dozvuku lehce svíravé chuti.  |   Kód: 298 |  |  
 Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění říjen 2025 Kvalitní čínský zelený čaj. Celistvý, delší, volně zkroucený, do jehliček svinutý list s podílem tipsů.  | 
-superior-green-tea-(cz-bio-004).jpg)  Kód: 299 |  |  
 Vynikající, výběrová třída, atypická dlouholistá varianta slavného čaje Chun mee z provincie Hunan. Nálev výborné, plné, vyvážené, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, příjemně charakteristicky svíravé, výtečné chuti.  |   Kód: 308 |  |  
 Kvalitní třída čínského zeleného čaje z jarní sklizně. Nálev zelinkavě kořeněné, příjemné svíravé, lehce jakoby kovové chuti.  | 
  Kód: 365 |  |  
 Výtečná třída známého zeleného čaje z jarní sklizně z oblasti pohoří Wuling. Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, svěží, sladce zelinkavé, bylinné a kořenné chuti.  | -superior-green-tea.jpg)  Kód: 384 |  |  
 Výborná třída čínského zeleného čaje "mraku a mlhy" z oblasti En Ši. Nálev výborné, plné, vyvážené, květově kořenné, mírně tipsové, příjemně lehce hořkosladké chuti.  | 
  Kód: 761 |  |  
 Vysoce kvalitní třída čínského zeleného čaje z rané jarní sklizně z oblasti vrcholu Tian Zi v pohoří Wulingyyua. Nálev, vynikající, plné a vyvážené, komplexní, sladce zelinkavě kořeněné, příjemné jen nepatrně svíravé chuti.  |   | 
|   |