|
|
Formosa GABA Special Oolong 50g |
|
Kód zboží:
| 220 |
|
|
|
|
Formosa Spring GABA Special Oolong 50g
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu.
Celistvý, jen volně zkroucený zelený list, navinule karamelové vůně.
Nálev, výtečné, vyvážené, ovocně nasládlé, mírně tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu.
Čaj je v originálním balení 50g.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. Tento čaj je také vhodný pro přípravu gong fu.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. | Kód: 221 | |
Prvotřídní tchajwanský vysokohorský polozelený čaj z pohoří Lin Si (Shan Lin Xi), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, plné, vyvážené, lehce krémové, mírně tmavší, ořechově kořenné chuti s balzamickými tóny. | Kód: 230 | |
Tchajwanská varianta slavného polozeleného čaje, chutí připomínající tchajwanské oolongy Bai Hao. Nálev výtečné, vyvážené, ovocně sladké, příjemně kořeněné, komplexní chuti. | Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z jarní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. |
Kód: 239 | |
Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného. | |
|