| |
Kód: 131 | |
Čajová specialita z oblasti Nilgiri, horský černý čaj sklízený v tzv. zimním období. Nálev výborné, plné, vyvážené, květově kořeněné chuti, mírně tmavšího charakteru s velmi aromatickým dozvukem. | Kód: 135 | |
Jihoindický černý vysokohorský čaj vynikající kvality z oblasti pohoří Nilgiri tzv. Modrých Hor. Nálev plné a bohaté, lehce medově nasládlé chuti. | Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. | Kód: 175 | |
Výborný cejlonský černý čaj typického vzhledu i chuťového charakteru. |
Kód: 190 | |
tandardní ale pro svůj charakter velmi oblíbený černý čaj. Nálev lehce natrpklé chuti a typického horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. | Kód: 192 | |
Vynikající třída jávanského černého čaje, list velmi atypického vzhledu a prvotřídní kvality. |
Kód: 194 | |
Černý čaj assámského typu, velmi drobný list s nepatrným podílem zlatavých tipsů. | Kód: 195 | |
Černý čaj assámského typu, vyšší základní třídy a překvapivě velmi dobré, hladké chuti. Dlouhý celistvý, pevně do jehliček svinutý list velmi dobré kvality. |
Kód: 199 | |
Výborná třída lámaného černého čaje z jižní Ameriky. Nálev plné, vyvážené, příjemně hořkosladké chzuti a lehce horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. | Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |
Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. | Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |
Kód: 255 | |
Kvalitní třída yunnanského černého čaje, drátkovitě svinovaný list s patrným podílem tipsů. Nálev velmi dobré, plné, mírně tmavší, jemně zemité, lehce květové chuti s hořkosladkým dozvukem. | |
|