| |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 322 | |
Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu. |  Kód: 323 | |
Japonský zelený čaj míchaný s praženou rýží, tradiční japonská čajová receptura. | .jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. |
.jpg) Kód: 332 | |
Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 333 | |
Japonský zelený čaj zpracovaný "čínskou metodou", list excelentní kvality, nálev výtečné, charakteristicky ořechové chuti. |
.jpg) Kód: 336 | |
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zelného čaje Sencha. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 338 | |
Vyběrový, vysoce kvalitní zelený japonský čaj (Sencha a Bancha) s praženou rýží. Nálev velmi svěží, trávově zelinkavé, nasládlé, jen nepatrně svíravé chuti s příchutí pražené rýže. |
.jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. | |
|