(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Shibushi SHINCHA KABUSE (Asanoka)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 437 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Shibushi SHINCHA KABUSE (Asanoka)(CZ-BIO-004)
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje, Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"), jehož čajovníky se před sklizní na několik dní (cca 1-2týdny) zastiňují, kombinujíce tak vlastnosti Senchy a stíněného Gyokura. První jarní sklizeň (Shincha), sklízená v oblasti Shibushi, v prefektuře Kagoshima, z kultivaru Asanoka.
Krásně lesklý, dlouhý, tmavě zelený, velmi úhledně do jehliček svinutý, celistvý list téměř bez příměsi zlomků, zpracovaný s maximální péčí a pečlivostí. Precizně, i když nikoliv beze zbytku, vytříděný od řapíků.
Nálev vynikající, svěží, velice lahodné, příjemně lehce olejnaté, nasládlé, výrazně trávově vegetální chuti bez svíravosti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g.
Čaj pochází z produkce pana Ichiji, a fáze stínění trvala 8 dní. |
| |
.jpg) Kód: 334 | |
Výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Hon Yama. Nálev poměrně plné, jen mírně svíravé, výrazně trávové, vegetální chuti. | .jpg) Kód: 444 | |
Jedinečná třída tradičního japonského zeleného čaje z ceněné lokality Wazuka v proslulé oblasti Uji. Nálev lahodné, lehce květově nasládlé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti s pro japonské zelené čaje charakteristickým aroma moře a lesa. | .jpg) Kód: 445 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Chiran v prefektuře Kagoshima. Nálev hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny.U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Gokase, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. |
.jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova z první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. | |
|