| |
 Kód: 219 | |
Vynikající tchajwanský zelený čaj z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny. Nálev, výtečné, vyvážené, ovocně nasládlé, mírně tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. |  Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. | .jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 326 | |
Velmi dobrá třída tradičního japonského zeleného čaje, z kultivaru Saemidori, z oblasti Tenryu v prefektuře Shizuoka. Nálev lehčí, svěží, mírně olejnaté, lehce květově nasládlé, nepatrně svíravé, harmonické chuti. |
.jpg) Kód: 332 | |
Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 333 | |
Japonský zelený čaj zpracovaný "čínskou metodou", list excelentní kvality, nálev výtečné, charakteristicky ořechové chuti. |
.jpg) Kód: 442 | |
Japonská čajová rarita, polozelený čaj výtečné kvality a zajímavé chuti. | .jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 339 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev poměrně plné, mírně tmavší, svěží, bylinné, trávově nasládlé, jen mírně svíravé chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního, silněji propařovaného japonského zeleného čaje. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
|