(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Kirishima Premium SENCHA ASAHI (Yabukita)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 465 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Kirishima Premium SENCHA ASAHI (Yabukita)(CZ-BIO-004)
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima.
Vysoce kvalitní, delší tmavě zelený list, svinutý do tenkých lesklých jehliček, poměrně vytříděný s nepatrným podílem lámaného listu a řapíků, syté nasládlé vůně.
Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 334 | |
Výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Hon Yama. Nálev poměrně plné, jen mírně svíravé, výrazně trávové, vegetální chuti. | .jpg) Kód: 336 | |
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zelného čaje Sencha. | .jpg) Kód: 444 | |
Jedinečná třída tradičního japonského zeleného čaje z ceněné lokality Yamashiro v proslulé oblasti Uji. Nálev lahodné, lehce květově nasládlé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti s pro japonské zelené čaje charakteristickým aroma moře a lesa. | .jpg) Kód: 453 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 462 | |
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev svěže trávově zelinkavé, lehce kořenné chuti s oříškovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 465 | |
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. |
.jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
|