-(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Kirishima KABUSE (Yabukita) (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 434 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Kirishima KABUSE (Yabukita) (CZ-BIO-004)
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj") z pohoří Kirishima, z kultivaru Yabukita. Jehož čajovníky se před sklizní na několik dní (cca 1-2týdny) zastiňují, kombinujíce tak vlastnosti Senchy a stíněného Gyokura.
Tmavě zelený, delší, do jehliček svinutý, celistvý list velmi dobré kvality s menším podílem zlomků, příjemně nasládlé vůně po jehličí.
Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny a lehce tmavším, nikoliv nepřijemným, svíravým dozvukem.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 442 | |
Japonská čajová rarita, polozelený čaj výtečné kvality a zajímavé chuti. | .jpg) Kód: 444 | |
Jedinečná třída tradičního japonského zeleného čaje z ceněné lokality Wazuka v proslulé oblasti Uji. Nálev lahodné, lehce květově nasládlé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti s pro japonské zelené čaje charakteristickým aroma moře a lesa. | .jpg) Kód: 445 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Chiran v prefektuře Kagoshima. Nálev hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny.U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Gokase, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. |
.jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova z první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. |
|