(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Kirishima GYOKURO (Yabukita)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 328 |
|
|
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen |
|
|
Japan Kagoshima Kirishima GYOKURO (Yabukita)(CZ-BIO-004)
Výtečná třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí.
Tmavě zelený list, vysoké kvality, jehož struktura se díky stínění plantáží dosti liší od ostatních japonských zelených čajů. Příměs zlomků čajových lístků, která je u této třídy čaje považována za žádoucí, je způsobena odstraňováním řapíků a žeber z lístků při jejich zpracování a také silnějším propařováním.
Smaragdově zelený nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, příjemně olejnatá, plná a neobvykle bohatá chuť s trávovými tóny.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 10 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 50 - 70°C, louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 329 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí. |  Kód: 331 | |
Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuroí, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. U tohoto čaje není možné vydat vzorek | (cz-bio-004).jpg) Kód: 431 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev delikátní, plné, vynikající, velice lahodné, vyvážené komplexní chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje špičkové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 433 | |
Velmi dobrá třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti města Tenryu, z kukltivaru Asatsuyu. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vrcholná třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Středně dlouhý, volněji svinutý list špičkové kvality, svěže ovocné vůně. Nálev vynikající, velmi svěží, plné, květově nasládlé, komplexní chuti se sladkou dochutí. | .jpg) Kód: 470 000389 | |
Výtečná třída korejského listového zeleného čaje z ostrova Jeju, z první jarní sklizně (Ujeon, Shincha). |
.jpg) Kód: 339 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vynikající, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Vynikající zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev lahodné chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny, aroma moře a lesa. |
.jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje, směs kultivarů z oblasti Kobayashi v prefektuře Myiazaki. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 439 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima v prefektuře Kagoshima. Směs kultivaru Yutakamidori a Yabukita. |
|