| |
-gfop-arrapetta-special-black-tea.jpg) Kód: 135 | |
Jihoindický černý vysokohorský čaj vynikající kvality z oblasti pohoří Nilgiri tzv. Modrých Hor. Nálev plné a bohaté, lehce medově nasládlé chuti. |  Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. |  Kód: 175 | |
Výborný cejlonský černý čaj typického vzhledu i chuťového charakteru. |  Kód: 191 | |
Nížinný černý čaj dobré kvality, nálev zajímavé, výrazné chuti. |
 Kód: 194 | |
Černý čaj assámského typu, velmi drobný list s nepatrným podílem zlatavých tipsů. |  Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. |
 Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |  Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. |
 Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |  Kód: 249 | |
Výborná střední třída čaje Keemun, stejnoměrně do jehliček svinutý drobný list. Nálev vyrovnané chuti s mírně čokoládovým aroma, charakteristickým pro tento druh čaje. |
-superior-black-tea.jpg) Kód: 254 | |
Čínský černý čaj výtečné kvality z oblasti vesnice Tan Yang proslulé výrobou černého čaje. Nálev svěží, lehce květově nasládlé, bylinné chuti s medovými tóny. |  Kód: 753 | |
Zajímavý zelený čaj z jarní sklizně v distriktu Kangra, oblast Himachal Pradesh. Nálev velmi dobré, lehčí chuti. |
|