-special-black-tea-50g.jpg) |
|
Formosa Nantou JIN XUAN (GOLDEN LILY) Special Black Tea 50g |
|
Kód zboží:
| 210 |
|
|
|
|
Formosa Nantou JIN XUAN (GOLDEN LILY) Special Black Tea 50g
Výtečný tchajwanský černý čaj z jarní sklizně z kultivaru Jin Xuan.
Volně zkroucený, lehčeji svinutý list vysoké kvality, nasládlé vůně.
Nálev výtečné, poměrně plné, svěže bylinné chuti, s lehce karamelově navinulými tóny hořké čokolády.
Čaj je v originálním balení 50g.
Tip na přípravu 1: 7 - 9 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat 2-5 minut, dle chuti. Nebo na dva nálevy přelít 0,6l vroucí vody, louhovat cca 2-3 minuty dle chuti, druhý nálev pak 4-5 minut.
Tip na přípravu 2: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 2 - 4 minuty, dle chuti, možno znovu zalít.
Tip na přípravu 3: Tento čaj je také možné připravit způsobem khong fu.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
 Kód: 211 | |
Špičková třída tchajwanského černého čaje mimořádné kvality, ceněného pro svoji výraznou medovou vůni a chuť, podle níž je pojmenován Mi Xiang - Medová Vůně. | -superior-black-tea-50g.jpg) Kód: 214 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Prvotřídní tchajwanský černý čaj vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev plné a poměrně vyvážené, tmavší chuti s lehkou příchutí hořké mandle, a lehce květové dochuti. |  Kód: 217 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu. Nálev ovocně nasládlé, tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. |  Kód: 218 | |
Výtečná třída tchajwanského polofermentovaného čaje, list špičkové kvality sladké kořeněné vůně. |
 Kód: 223 | |
Vynikající třída proslulého tchajwanského oolongu. Kvalitní list, tips se dvěma až třemi lístky, svinutý do větších kuliček, sladce kořeněné vůně. Nálev vocně nasládlé chuti s výbornou exoticky kořeněnou složkou. |  Kód: 227 | |
Střední třída tchajwanského polofermentovaného čaje typu Bai Hao - "Bílý Vlas". Nálev výborné, poměrně plné, mírně usedlejší chuti s lehčími ovocně medovými tóny. |
 Kód: 228 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Nejvyšší třída tchajwanského polofermentovaného čaje tohoto typu, list prvotřídní kvality, neobyčejně bohaté květově nasládlé, lehoučce tipsově prachové chuti s ovocnými a medovými tóny. |  Kód: 209 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu. Nálev ovocně nasládlé, nepatrně tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. |
 Kód: 208 | |
Tchajwanská čajová specialita, lisovaný oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi v provincii Fujian, pěstovaného na Tchajwanu. | |
|