.jpg) |
|
China Fujian Ming Qian FUAN YUN WU (CLOUD MIST) |
|
Kód zboží:
| 390 |
|
|
|
|
China Fujian Ming Qian FUAN YUN WU (CLOUD MIST)
Vynikající zástupce čajů "mraku a mlhy" z provincie Fujian z rané jarní sklizně před svátkem Qing ming jie (Svátek čistoty a jasu), pěstovaný v oblasti Fu'an.
Drátkovitý, tmavě trávově zelený, středně dlouhý list s patrným podílem tipsů odpovídajícího vzhledu, výrazně svěží, trávově nasládlé vůně. Jasně zelený nálev vynikající a hladké, plné vyvážené, květové zelinkavé, vynikající chuti s výtečnou dochutí.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 7 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě cca 80°C, louhovat 2 - 2,5 minuty, možno znovu zalít. |
| |
-green-monkey-special-green-pekoe.jpg) Kód: 298 | |
Kvalitní čínský zelený čaj. Celistvý, delší, volně zkroucený, do jehliček svinutý list sladce bylinné vůně s podílem tipsů. | -lung-ching.jpg) Kód: 303 | |
Vynikající a zajímavá varianta slavného čínského čaje z jarní sklizně. Pěstovaná v oblasti Západního jezera - XI HU v provincii Zhejiang. | .jpg) Kód: 318 | |
Výtečná třída zeleného čaje z jarní sklizně, z oblasti Wu Yuan. Vysoce kvalitní list. Nálev sladce zelinkavé, lehce kořeněné chuti. |  Kód: 352 | |
Výtečný čínský tzv. "Budhův čaj" (Fo Cha) zelený čaj, pocházející z posvátné budhistické hory Jiu Hua v provinci Anhui. |
 Kód: 359 | |
Kvalitní třída čínského zeleného čaje z jarní sklizně z oblasti přírodní rezervace Zhegjiajie. Pevně svinutý list s menším podílem tipsů. |  Kód: 374 | |
Vynikající zelený čínský čaj z rané jarní sklizně pěstovaný v oblasti Lishu. Nálev naprosto vynikající, plné, vyvážené, velmi hladké trávově zelinkavé, sladké chuti s ovocně kořeněnými tóny. |
-special-green-tea.jpg) Kód: 376 | |
Špičková třída čínského zeleného čaje "mraku a mlhy" (Yun Wu) z brzké jarní sklizně. Nálev plné a hladké, dobře vyvážené, bohaté, květově kořeněné, mírně tipsové, příjemně natrpklé chuti s lehkými ovocnými tóny. | .jpg) Kód: 389 | |
Výtečný zelený čaj z rané jarní sklizně. Nálev sladce zelinkavé chuti s patrnými květovými tóny a mírně svíravou dochutí. |
|